fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu: O nouă realizare a primarului din Poiana Sibiului (C.P.)

Adrian Iovi și echipa pe care o coordonează la Primăria Poiana Sibiului au reușit să câștige, ieri, un proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 1.901.277 de lei.

Proiectul cuprinde reabilitarea și anveloparea clădirii în care se află sediul Primăriei, precum și montarea a două stații de încărcare pentru autovehiculele electrice, în centrul comunei. Stațiile de încărcare rapidă, de mare putere, sunt extrem de importante pentru locuitorii din zonă, dar și prin prisma faptului că vor atrage mulți turiști care călătoresc cu autovehicule electrice sau hibrid, spre Transalpina.

”Atunci când ești serios, îți dorești să faci lucruri și ai o echipă bună în jurul tău, rezultatele nu întârzie să apară”, spune primarul Adrian Iovi.

“Îl felicit pe Adrian! Este un primar tânăr, ambițios, care vrea să demonstreze tuturor că și în comuna Poiana Sibiului se pot atrage fonduri și realiza lucruri benefice pentru cetățeni. Mă bucur că PSD Sibiu are în componență tineri de anvergura lui Adrian Iovi!”, apreciază deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.