fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu: O minge de fotbal semnată de toți jucătorii de la FC Hermannstadt, pentru Ștefan

Echipa Tineretului Social Democrat (TSD) Sibiu a organizat, timp de două zile, un miniturneu de fotbal cu scop caritabil, la care au participat 16 echipe. Competiția i-a fost dedicată lui Ștefan, un copil cu nevoi speciale. Băiatul a primit o minge de fotbal semnată de toți jucătorii de la FC Hermannstadt, iar mama lui, doamna Ioana Potcoavă, o sumă importantă, pe care o va cheltui pentru tratamentul lui Ștefan.

Cei peste 100 de jucători au pus suflet și și-au dorit să câștige meciurile, dar bucuria de a participa la un eveniment cu scop nobil a fost mai presus de întrecerea sportivă.

”Momentele în care emoția și pasiunea pentru fotbal s-au contopit cu generozitatea și compasiunea lasă o amprentă puternică în sufletele noastre. Dorim să mulțumim în primul rând celor 16 echipe participante, dar și societăților comerciale care au pus la dispoziție în mod gratuit baza sportivă, pizza și fresh-uri de portocale pentru toți participanții. Îi mulțumim și colegului nostru Dănuț Braga, din Brădeni, pentru asigurarea celor necesare organizării evenimentului”, apreciază Florian Giubega, președintele Organizației Județene a TSD Sibiu.

”Îi felicit pe tinerii noștri colegi pentru că au reușit să organizeze un astfel de eveniment de anvergură. Îi apreciez pentru că pun suflet în tot ceea ce fac și își doresc foarte mult să sprijine oamenii care au nevoie de ajutor. Îl felicit în mod special pe președintele organizației, Florian Giubega, cel care a fost ”motorul” acestei acțiuni”, a declarat deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

PSD Sibiu: O minge de fotbal semnată de toți jucătorii de la FC Hermannstadt, pentru Ștefan