fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

PSD Sibiu își prețuiește seniorii și își promovează tinerii (CP)

În Pădurea Dumbrava, a avut loc, ieri, o întâlnire de socializare a ”nucleului dur” al Organizației de Seniori a PSD Sibiu. ”A fost o acțiune cu o atmosferă destinsă, în care s-au discutat lucruri serioase: despre nevoile pensionarilor și strategia Organizației Municipale PSD Sibiu de atragere de noi membri și simpatizanți. La viitoarea întâlnire ne propunem să invităm nu doar membrii, ci cât mai mulți simpatizanți, pentru a discuta despre așteptările lor și despre eventuale propuneri legislative care să vină în sprijinul pensionarilor – categoria cea mai afectată de actuala criză economică”, apreciază Gheorghe Mămularu, președintele Organizației Municipale de Seniori PSD Sibiu.

PSD Sibiu își prețuiește seniorii și își promovează tinerii (CP)

Tot ieri, o parte din membrii Organizației de Tineret a desfășurat o acțiune de igienizare a unei porțiuni de pe Valea Săpunului. ”Întotdeauna trebuie să dăm un exemplu. Poate așa vor înțelege și cei care aruncă gunoaie pe spațiile verzi că protejarea mediului înseamnă protejarea vieții”, a concluzionat Izabela Maioru, membru al organizației.
”Organizația Tineretului Social-Democrat (TSD) s-a preocupat întotdeauna de teme importante, iar protejarea mediului înconjurător reprezintă un deziderat major pentru noi. Trăim vremuri în care schimbările climatice, care generează fenomene meteo extreme, au impact tot mai mare în țara noastră. De la un gest mărunt, de a nu arunca gunoaie pe jos, până la toate celelalte metode de salvare a resurselor naturale, protejarea mediului înconjurător trebuie să fie prioritară pentru noi. Îi îndemn pe toți să aibă un mod de viață responsabil și să nu uite că avem obligația de a lăsa un mediu sănătos pentru generațiile următoare”, explică Tiberiu Mitrea, membru TSD Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Etichete: