fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu își întărește echipa

Fostul președinte interimar al Organizației Municipale PSD Sibiu, Horațiu Marin, a revenit în echipa social-democraților, după 5 ani în care a făcut politică în ALDE (din partea căreia a candidat la Primăria Sibiu, în 2020) și Pro România.

Întoarcerea în PSD a avocatului Horațiu Marin, fost subprefect al județului, a fost susținută de Cătălin Stanciu, președintele Organizației municipale.

Horațiu Marin apreciază faptul că foștii și noii colegi au încredere în expertiza sa.

”Am decis să mă întorc în politică din dorința de a fi parte din conștiința civică întrucât partidele politice trebuie să fie generatoare de politici publice, prin contribuția membrilor săi.

Apreciez încrederea pe care mi-o poartă mulți colegi din PSD și aceeași apreciere o am și eu, la rândul meu, pentru colegii care valorizează implicarea în viața comunității, colegialitatea și unitatea în echipă.

Contextul actual este unul dificil, atât la nivel european, dar mai ales național. De aceea consider că este nevoie de un efort deliberat din partea tuturor formațiunilor politice pentru a coopera și a valoriza expertiza tuturor cetățenilor care sunt dispuși să dedice din timpul lor pentru acțiuni civice.

La nivel național, liderii principalelor partide politice din România au găsit mijloacele necesare să coopereze, la fel și organizațiile locale pun pe primul loc unitatea și cooperarea pentru rezultate benefice pentru cetățeni.

Cu colegii din Organizația PSD Sibiu am comunicat constant. Am foarte mulți prieteni aici și apreciez cât de dedicați sunt în viața comunitară.

Eu cred cu tărie în construcția unei echipe de experți de politici publice pe domenii (sănătate, educație, juridic etc),   care să fie valoroasă pentru dezbaterile din partid și mă bucură faptul că sunt mulți colegi care îmi valorizează expertiza, ca resursă de preț în cadrul organizației”.

PSD Sibiu își întărește echipa

Etichete:

Recomandam sa citesti si