fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu: Ipocrizia și minciuna USR nu au limite (C.P.)

USR Sibiu a ieșit, ieri, cu un comunicat de presă în care acuză că Daniela Cîmpean și PNL Sibiu nu au făcut un buget corect și au risipit banii județului pe programe ineficiente, cum ar fi Anii Drumeției, astfel încât trei centre de recuperare și reabilitare pentru persoane cu dizabilități au avut un buget subdimensionat, nereușind să obțină nici măcar actele de reglementare pentru a funcționa în conformitate cu prevederile legale, motiv pentru care au fost amendate.

Cât de ipocriți pot fi cei din USR Sibiu, când în ședințele Consiliului Județean au votat bugetul județean și proiectul Anii Drumeției (inclusiv rectificările pozitive ale acestui proiect), la care fac acum referire! Singurii consilieri județeni care nu au votat bugetul pentru că a fost prost construit, au fost reprezentanții PSD Sibiu, iar acum, realitatea ne dă dreptate. Mai mult decât atât, consilierii județeni ai USR i-au luat periodic apărarea doamnei Cîmpean, inclusiv în problemele pe care le reclamă acum. De multe ori, în ședințele legislativului județean, ne miram cât de obedienți pot fi useriștii sibieni față de PNL Sibiu. Ne întrebam chiar dacă mai reprezintă USR sau au trecut la PNL.

Dacă au un scurt-circuit de memorie, îi invităm pe cei din USR Sibiu să acceseze site-ul Consiliului Județean, unde sunt înregistrările video și audio ale ședințelor, pentru a vedea cum au votat, cu mult entuziasm, bugetul, în care sunt cuprinse și proiectul Anii Drumeției, dar și subfinanțarea centrelor de recuperare și reabilitare pentru persoane cu dizabilități. Le recomandăm membrilor USR Sibiu să aibă minima decență de a nu mai ieși cu comunicate prin care să mintă sibienii.

Să votezi bugetul, să votezi proiectul Anii Drumeției, după care să vii să le critici în presă, ține ori de prostie, ori de ticăloșie!