fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu este alături de oameni (C.P.)

De sărbătoarea Sânzienelor, Organizația de Tineret a PSD Sibiu, alături de colegul nostru Dan Braga, au adus zâmbetul pe fețele a peste 150 de copii din comuna Brădeni. Au amenajat și deschis un loc de joacă minunat pentru juniorii din localitate. Bucuria a fost uriașă pentru că în Brădeni nu există un parc dedicat celor mici, primarul comunei ignorând cu desăvârșire nevoia copiilor de a-și petrece timpul împreună, în parcuri amenajate special pentru ei. Copiii au avut la dispoziție diverse jocuri interactive, piscină, trambulină, mese de biliard și ping-pong, sală de cinema, tobogan, castel gonflabil, darts, aparate pentru sport și leagăne. Copiii au primit sucuri, prăjituri, dulciuri și sărățele. Evenimentul se va repeta în fiecare duminică, începând cu ora 13:00, iar accesul va fi gratuit.

De ziua Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, tinerii social-democrați, împreună cu Laura Barac, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu, le-au dăruit sibienilor flori de sânziene – simbol al luminii și al vieții.

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif, președintele executiv Dan Cermonea și subprefectul Sebastian Șebu au fost, de Sânziene, la sărbătoarea fiilor satului din Turnu Roșu și din Cârțișoara.

Social-democrații sunt întotdeauna alături de oameni, și la bucurie, și la nevoie. Ne iubim și ne respectăm tradițiile care ne definesc ca popor.

PSD Sibiu este alături de oameni (C.P.)