fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu e ”garantat 100%” de ciobanul Dumitru Beschiu

Un nou personaj de pe scena politică pare că exercită o puternică influență în PSD Sibiu. Dumitru Beschiu, prim-vicepreşedinte al organizației teritoriale Jina, nu este un simplu ”cioban din tată-n fiu”, așa cum îi place să se recomande. Este un prosper om de afaceri, care deține cinci magazine cu produse tradiționale în piețele din București.

Locul 1 pe lista pentru Senat?

După succesul înregistrat în afacerile din Capitală, Dumitru Beschiu vrea să intre în politica mare. Surse din PSD Sibiu afirmă că jinarul țintește fotoliul de senator în Parlamentul României. Relația foarte bună pe care o are cu Bogdan Trif, președintele social-democraților sibieni, i-ar asigura chiar primul loc pe lista PSD Sibiu pentru Senat. Aceleași surse susțin că Dumitru Beschiu ar fi fost artizanul trecerii primarului comunei Jina, Vasile Gheorghe Beschiu, de la PNL la PSD. La scrutinul din 9 iunie, Vasile Beschiu va candida pentru un nou mandat de primar sub sigla PSD.

Obediență deranjantă

Deși alegerile pentru Parlamentul României sunt programate în toamnă, Dumitru Beschiu și-a început deja campania de promovare. Participă la toate acțiunile preelectorale organizate de PSD Sibiu, în tot județul. Se fotografiază alături de lideri social-democrați, de la președintele Trif, la primari, miniștri sau europarlamentari, și își afișează cu mândrie pozele, pe pagina sa de facebook. Omniprezența ”ciobanului din Jina” la întâlnirile de partid nu este agreată de activul PSD Sibiu, care e deranjat de obediența acestuia față de liderul social-democrat.

Parteneriat reciproc avantajos

Interesul cultivării relației Trif – Beschiu este reciproc. Președintele PSD Sibiu încearcă să obțină bunăvoința electoratului din Mărginime, tradițional ”de dreapta”, și cât mai multe voturi la alegerile locale la care el va candida pentru președinția Consiliului Județean. Calculele merg mai departe, la alegerile generale, când Bogdan Trif va cere votul pentru un nou mandat de deputat. Tandemul Trif deputat – Beschiu senator ar putea avea succes printre alegătorii din Mărginimea Sibiului. În plus, scorul electoral obținut de PSD la nivelul județului Sibiu ar da bine în statistica națională și i-ar mulțumi pe liderii de la București.

”Cioban din tată-n fiu”

Dumitru Beschiu este un adevărat brand în piețele agroalimentare din București. Cele cinci magazine din Piața Norilor, Piața Progresul, Piața Reșița, Piața Berceni-Oltenița și Piața Sudului vând ”Produse de la Sibiu Jina”: brânzeturi, unt, preparate din carne, cârnați, zacuscă, miere, pâine și cozonac. La inaugurarea noii construcții a Pieței Norilor, din sectorul 4, în august 2023, Beschiu a fost felicitat chiar de primarul Daniel Băluță și de însuși ministrul Agriculturii, celebrul Florin Barbu.

Producătorul agricol este prezent și online, pe site-ul www.produsejina.ro. Mesajul afișat pe pagina principală este elocvent: ”Vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre cu produse Tradiționale de la Jina, garantate 100% de Dumitru Beschiu. Pentru cei care se întreabă cine este Dumitru Beschiu, urmează explicația: ”Cioban din tată-n fiu, Dumitru Beschiu a păstrat cu sfințenie rețetele originale pe care strămoșii le foloseau pentru prepararea produselor alimente, produse care ajung astăzi în galantarele celor mai importante piețe din București!”

PSD Sibiu e ”garantat 100%” de ciobanul Dumitru Beschiu  PSD Sibiu e ”garantat 100%” de ciobanul Dumitru Beschiu  PSD Sibiu e ”garantat 100%” de ciobanul Dumitru Beschiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si