fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

PSD: Investiţiile de anvergură la Sibiu sunt făcute de PSD (P)

Încă 129 milioane Euro investește Guvernul PSD în Sibiu pentru autostrada Sibiu – Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița, după ce în urmă cu doar 10 zile anunța investiții de 800 de milioane de lei pentru 167 de proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul Sibiu.

“Sibienii văd deja că Partidul Social Democrat nu-i minte, nu-i ocolește și cred că înțeleg cât de important este ca PSD să-și ducă proiectele la bun sfârșit. După ce în urmă cu două luni le dădeam sibienilor vestea că Mediașul va avea centura mult așteptată și că proiectul de execuție a fost urcat pe site pentru licitație publică, astăzi pot să spun că un alt contract important pentru Sibiu a fost semnat de Guvernul PSD din care fac și eu parte. Proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu – Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița se alătură investițiilor de anvergură realizate în județul nostru de către PSD. Acum câteva zile l-am invitat pe Ministrul Dezvoltării la Sibiu și împreună am vorbit despre banii pe care Guvernul îi alocă modernizării Spitalului Județean dar și despre multe alte proiecte, inclusiv despre investiția de la Ocna Sibiului, investiţie pe care o va face Ministerul Turismului pentru dezvoltarea și modernizarea stațiunii balneare. Îmi amintesc că și centura ocolitoare a Sibiului a fost tot un proiect demarat datorită social democraţilor, în 2003, ceea ce demonstrează că PSD a reușit să angreze de-a lungul anilor investiții valoroase pentru sibieni.
În ciuda piedicilor liberalilor care au făcut opoziție doar mințind sibienii de bună credință, PSD a continuat să dezvolte România. PNL Sibiu ar trebui să înceteze să se mai facă de râs atunci când se laudă cu reușitele PSD din timpul Guvernării PSD, uitând că atunci când PNL/PDL au fost la guvernare nu doar că au avut zero realizări pentru Sibiu, dar au făcut rău tuturor sibienilor când au tăiat salariile, impozitat pensiile și au mărit impozitele. În ciuda blocării iresponsabile a bugetului statului român la începutul acestui an de către Werner K. Iohannis și de către PNL care a votat împotriva Legii Bugetului, Guvernul PSD a asigurat la bugetul național sumele necesare pentru demararea proiectelor importante de infrastructură, așteptate de foarte mult timp de români. PSD va continua să realizeze obiectiv cu obiectiv din programul de guvernare, de la majorări de salarii și pensii la investiții în educație, sănătate și infrastructură”, a declarat Bogdan Trif, președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si