fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD îl reactivează pe Mihail Lienerth, la Vurpăr

Pensionat în urmă cu șase ani, fostul primar al comunei Vurpăr revine pe scena politică. Mihail Lienerth intră în cursa electorală pentru Primărie, din partea  PSD.

”Am decis să candidez și să preiau funcția de primar prin votul cetățenilor pentru a finaliza proiectele pe care le-am început, dar și pentru a implementa noi proiecte, pe care vurpărenii le așteaptă de mult timp. O să particip în alegeri alături de o echipă tânără, care să fie călită în luptă, să capete experiență administrativă și să fie pregătită să conducă, în viitorul apropiat, comuna noastră în mod eficient”, spune Mihail Lienerth, citat de președintele județean al PSD, pe pagina sa de facebook. Bogdan Trif susține, în aceeași postare, că Lienerth va câștiga Primăria Vurpăr. ”Nu doar că o va câștiga, ci îi va zdrobi în alegeri pe cei care conduc astăzi Primăria Vurpăr. O spun cetățenii cu care am stat de vorbă de fiecare dată când am fost în comună și o confirmă, acum, sondajele de opinie”, susține Trif.

PSD îl reactivează pe Mihail Lienerth, la Vurpăr

Motivul pentru care Lienerth vrea să revină în fotoliul de primar este prestația extrem de slabă a actualului edil. Primarul Liviu Toma ”n-a fost în stare nici să continue proiectul” de asfaltare a drumurilor din Vurpăr, în valoare de 5 milioane de euro, moștenit de la primarul Lienerth.

Ales primar în 2020, din partea Partidului Ecologist Român, Liviu Toma pare că nici nu și-a propus să modernizeze comuna, fiind preocupat mai mult de valorile umane ale consătenilor săi. ”Doresc pe timpul mandatului meu revenirea așezării la locul pe care-l merită între celelalte colectivități umane ale României. Responsabilitatea fiecărei fiinţe umane este una dintre principalele calități pe care doresc să le promovez cu respectarea intereselor fiecărei persoane şi a întregii colectivități pe care o reprezint”, este mesajul primarului Liviu Toma, de pe site-ul Primăriei Vurpăr.

Mihail Lienerth a fost primarul comunei din 1996 până în 2018, când a decis să se retragă, în urma acuzațiilor de incompatibilitate formulate de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Comuna Vurpăr are un singur sat, Vurpăr, în care locuiesc puțin peste 2.550 de oameni.

Etichete:

Recomandam sa citesti si