fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD a organizat Nunta de Aur pentru 56 de familii (C.P.)

Ne bucurăm că Nunta de aur, organizată de PSD Sibiu, a fost un succes. În 6 octombrie, 56 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de conviețuire au venit la Catedrala Mitropolitană, unde slujba de binecuvântare a fost oficiată de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, care le-a înmânat, la final, diplome onorifice de aleasă cinstire.

Îi mulțumim Înalt Prea Sfinției Sale pentru frumoasa ceremonie și îi urăm, astăzi, la împlinirea vârstei de 75 de ani, multă sănătate și putere de muncă.

Dineul care a urmat ceremoniei religioase, organizat în cinstea seniorilor, s-a desfășurat într-unul dintre cele mai mari restaurante din Sibiu. Celor 56 de cupluri de aur li s-au alăturat un număr impresionant de seniori. Invitații, plini de energie și de bucurie, au petrecut împreună câteva ore memorabile, cu muzică, dans și multă voie bună.

Cuplurile de aur au primit, din partea PSD Sibiu, diplome și medalii. Îi invităm, vineri, 21 octombrie, la sediul PSD, pentru a le oferi fotografii realizate în timpul evenimentului Nunta de Aur.

Etichete:

Recomandam sa citesti si