fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Promovare electorală pe bani publici? Acuzații și explicații.

Adrian Echert, președintele organizației municipale USR Sibiu, acuză liderii PNL Sibiu că folosesc fonduri publice pentru promovarea propriului partid și pentru a-și face campanie electorală. Acesta a declarat, în conferința de presă de astăzi, că există o creștere a sumelor alocate de Consiliul Județean Sibiu pentru ”servicii de promovare”.

“Am avertizat PNL că vom veghea cum se folosesc banii și am rugat să o lase mai moale, tocmai pentru că fondurile publice nu sunt banii lor. Asistăm la un spectacol PNL, care nu știu cât de bun este și ce calitate are, dar biletul pe care noi îl plătim este unul scump. Aș vrea să îi adresez o întrebare doamnei președintă Daniela Cîmpean: Este adevărat că proprietarul principalei firme de campanie a PNL, care anul trecut a avut contract de promovare de 200.000 de lei cu Drumuri și Poduri, este acum și angajat al SC Drumuri și Poduri Sibiu?”, acuză consilierul județean Adrian Echert.

Firma ”de campanie a PNL” la care se referă Echert este Ariete Management SRL. L-am întrebat pe reprezentantul acesteia dacă a participat la vreun concurs de angajare în societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu. “Nu am lucrat la stat și nici nu îmi propun acest lucru. Consider că ar fi trebuit mai întâi să adreseze această întrebare societății de Drumuri și Poduri  SA Sibiu și, cu siguranță, ar fi aflat adevărul. Sunt de-a dreptul uimit cu câtă ușurință poate fi adus în spațiul public acest gen de povești fără sens și fundament, doar de dragul de a crea subiecte de presă”, a declarat Răzvan Marcu, administratorul societății Ariete Management.

Etichete:

Recomandam sa citesti si