fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Proiectul ”Tur ghidat pe Valea Hârtibaciului cu bicicletele electrice” a ajuns la final

Asociația Social Management anunță finalizarea proiectul cu titlul ” Tur ghidat pe Valea Hârtibaciului cu bicicletele electrice” Acţiune cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu prin programul Agenda pentru cultură și dezvoltarea comunității.

Într-o atmosfera plină de bucurie și realizări deosebite are loc finalul turului ghidat pe Valea Hârtibaciului organizat de Asociația Social Management.

În ultima zi a aventurii cicliste, o noua echipă plină cu entuziasm si energie s-a alaturat celorlalte doua echipe în explorarea frumuseților naturii și a obiectivelor turistice din zonă.

În cadrul acestui proiect Asociația Social Management a reușit să demonstreze importanța activitățior de promovare a unui stil de viață sănătos, sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător prin mișcare în aer liber.

În fiecare moment petrecut în mijlocul naturii și al comunității, participanții au experimentat emoții intense și au dobândit o mai mare conștientizare a importanței protejării mediului înconjurător.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 30 de zile, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Consiliul Judeţean Sibiu, respectiv Complexul Național Muzeal Astra Sibiu, instituţia de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu prin care se derulează proiectul.

Obiectivul proiectului a fost îndeplinit cu succes și anume organizarea a 3 tururi ghidate in zilele de 26, 27 si 28 Mai, pe Valea Hârtibaciului cu bicicletele electrice.

3 zile de tururi ghidate cu e-Bike-urile unde am descoperit zonele Valea Hartibaciului, Gusterita, Hamba, Nou, Casolt, Daia. repere culturale și naturale, anume Biserica Evanghelică din Guşteriţa,Biserica Evanghelică din Caşolţ, Trovanţi din Caşolţ, Biserica Cetate din Daia și Pădurea Guşteriţa.

Prin activitățiile desfășurate în cadrul turului ghidat am dezvoltat promovarea turismului în zonă, sprijinirea menținerii unei vieți active prin practicarea sportului și încurajăriea folosirii de echipamente pentru deplasare ecologice, cât și protejarea mediului înconjurător.