fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Proiectul „Anotimpuri VI. Toamna” vă propune „Adevăr și provocare”

Proiectul „Anotimpuri VI. Toamna” vă propune „Adevăr și provocare”

O poveste inspirată din realitate, însă din afara tiparelor. Șase actori și muzicieni au făcut schimb de roluri pentru a doua dată, în urma succesului înregistrat de primul lor spectacol, „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”

 

Proiectul „Anotimpuri VI. Toamna” vă propune „Adevăr și provocare”, un spectacol modular aflat la confluența artelor improvizatorice dintre teatru și jazz. Relația dintre cele șase personaje urmărește expunerea autentică a paradoxurilor comune din zilele noastre.

Ce este adevăr și ce este provocare în prezentul pe care îl împărtășim?
Unde se află linia subțire dintre realitate și ficțiune? Și unde se termină personajele și unde încep oamenii din spatele lor? Răspunsurile sunt provocarea la care pot răspunde doar spectatorii,

luni, 13 septembrie 2021, ora 19:00, Biblioteca Județeană „ASTRA” din Sibiu.

Accesul va fi liber, în limita locurilor disponibile, prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

 

Distribuția:

actorii
Ana Turos,
Andrei Mărcuță,

muzicienii
Alexandru Arcuș – saxofon,
Iulian Ochescu – pian,
José Almar – chitară & more
Laura Benedek – chitară bas.

 

Un spectacol realizat sub îndrumarea mentorilor Adrian Sitaru – regizor, Ioana Flora – actriță, Luiza Zan – interpretă și compozitoare de jazz. Producător: Sebastian Gheorghiu.

Pasionații de noutate în teatru și jazz vor avea parte de un dialog firesc în care muzica nu ocupă rolul de coloană sonoră, ci rostește lucruri ce nu au putut fi exprimate altfel.

Spectacolul este parte din proiectul „Anotimpuri VI. Toamna”, seria de evenimente concepute în urmă cu șase ani pentru a surprinde publicul din Sibiu în fiecare anotimp cu o producție inedită, culminând în sezonul rece cu mult-așteptatul Concert de Anul Nou.

„Anotimpuri VI” este un proiect organizat de Asociația „UCIMR” – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Facebook event: https://fb.me/e/1H1HsssC8

 

Despre UCIMR

Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” este o instituție de utilitate publică aflându-se de 25 de ani în sprijinul interpreților români din domeniul muzicii și al coregrafiei. Prin continuitatea proiectelor sale, UCIMR s-a impus în viața culturală în plan național promovând atât tinere talente, cât și muzicieni de vârf, alături de elemente de patrimoniu românesc și universal.

 

Dintre cele mai cunoscute proiecte cu frecvență anuală: Programul dedicat tinerilor interpreți „Oportunități la tine acasă” (OTA – existent de Festivalul ICon Arts Transilvania (ajuns la ediția a 19-a), Concertul de Anul Nou de la Sibiu (ajuns la ediția a 12-a), Festivalul Promenadelor Brașovului, Stagiunea „Cartografii sonore”, conferințele – spectacol Round Table România, AFI Fan Jazz, Stagiunea ICon Arts@Biblioteca ASTRA, Concursul „Drumul spre celebritate”, documentarele de scurt-metraj Arts District is Here, Stagiunile „Sunetul muzicii” și „Citadela artelor” de la Castelul Peleș, „Pauza de o pătrime” de la Biblioteca Națională ș.a.

 

Etichete:

Leave a Comment