fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Social

Proiectul „Ajută-ți semenii” continuă şi anul acesta la Cisnădie

Proiectul „Ajută-ți semenii” continuă şi anul acesta la Cisnădie

Proiectul inițiat acum 12 ani în oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, de preotul Laurentiu Broscateanu a continuat an de an ca dar din dragostea cisnădienilor pentru semenii lor aflați în dificultate din punct de vedere material, dar şi a celor aflați în suferință sau în boli.

Anul acesta proiectul a fost integrat într-un proiect amplu intitulat „Cămăruţa Milosteniei. Împreună dăruim bucurie și speranță” al Arhiepiscopiei Sibiului, vizând Parohiile Cisnădie I şi Cisnădie III. Activitatea a fost coordonată de cei doi preoți parohi, părintele Nicolae Vintilă (Cisnădie I) şi părintele Laurențiu Broscățeanu (Cisnădie III). Anul acesta proiectul a debutat în Duminica a IV a din Post când a început strângerea de alimente.

În Lunea din Săptămâna Mare s-au făcut 100 pungi de alimente neperisabile (din Proiectul „Cămăruța Milosteniei”) și 100 pungi alimente proaspete care s-au împărțit în aceeași zi, şi a doua zi, în Marțea Săptămânii Sfintelor Pătimiri de către cei doi preoți parohi, împreună cu grupul de tineri voluntari la 100 de familii din Cisnădie, inclusiv Seviș. Au fost vizați familiile cu mulți copii, bolnavii, orfanii și pensionarii.

Toate acestea s-au putut realiza doar cu sprijinul oamenilor de bine din Cisnădie, dar și din Sibiu, pe care îi purtăm în rugăciunile noastre și cărora le mulțumim pentru ajutorul acordat.

Etichete: