fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Proiecte mari de infrastructură din Sibiu, demarate de guvernarea PSD (PE)

Aflat într-o conferință de presă la Mediaș alături de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că proiectul centurii ocolitoare a municipiului Mediaș a intrat în linie dreaptă. Procedura de atribuire a contractului este deja ridicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice iar termenul pentru depunerea ofertelor este de 30 mai 2019. Banii necesari realizării acestui proiect important pentru medieșeni sunt deja prevăzuți în buget.
Deși caietul de sarcini a fost contestat, Ministerul Transporturilor a avut câștig de cauză în instanță, astfel încât procedura de atribuire continuă normal.

Un alt proiect extrem de important pentru sibieni este Autostrada Sibiu-Pitești, proiect demarat de guvernarea PSD și pentru care, la ora actuală, există prevăzute în buget sumele necesare. De altfel, a fost desemnat și un câștigător al licitației pentru realizarea primului tronson din această autostradă, Sibiu-Boița.
„Sunt două proiecte vitale pentru sibieni, proiecte pe care am promis că le implementăm și iată că dovedim încă o dată că ne ținem de cuvânt. Să nu uităm că și centura Sibiului, un alt proiect extrem de important, a fost demarat tot pe timpul guvernării PSD, în perioada 2000-2004.

Spre deosebire de PDL, actualul PNL, partid care vorbește doar despre sloganuri, fără a face ceva concret, pentru PSD vorbesc faptele. La nivelul județului Sibiu, Partidul Social Democrat are o echipă unită din care, pe lângă membrii din Guvernul României, fac parte și domnul senator Viorel Arcaș, domnul senator Nicolae Avram dar și deputatul Ioan Terea, echipă care reușește să aducă proiecte pentru Sibiu. ”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

În cazul ambelor proiecte de infrastructură, câștigătorul licitației va realiza atât faza de proiectare cât și cea de execuție.

Etichete:

Recomandam sa citesti si