fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Programul zilei la ZMRA

Cea de a XIX-a ediție a festivalului “Zilele Muzicale Româno-Americane” continuă la Sibiu cu două concerte pline de culoare: “New Landscape”, de la ora 19.00, pe esplanada Filarmonicii, și “Tribute to Lady Day”, de la 21.00, în Piața Mare.
„În această seară, invităm sibienii și turiștii să se bucure alături de noi pe esplanada cochetă din fața Sălii Thalia, apoi pe scena mare din centrul orașului să ne amintim de legendara solistă de jazz și swing Billie Holiday prin concertul simfonic susținut de orchestra Filarmonicii Brașov și solista Luiza Zan, sub bagheta dirijorului Mircea Pădurariu.”, transmit reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.
Accesul la ambele evenimente muzicale este liber, în limita locurilor disponibile.
Proiectul “Concerte estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane” este organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Proiectul este cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022. Parteneri: Autoklass Sibiu, SOMA, Algeco, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, Biserica Evanghelică C.A. Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Hotel Împăratul Romanilor, Super Mama, Davinia by Dahlia, Asociația Cheile Burgului, Academia de Voluntari, Sibiutiful.
Etichete:

Recomandam sa citesti si