fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Programul Tursib, în dezbatere publică

ULBS şi Tursib reintroduc abonamentele cu reducere de 50% pentru studenţi

Sibienii au ocazia să transmită propuneri sau sugestii pentru modificarea programului de circulație a autobuzelor Tursib pe șapte trasee, precum și mărirea capacității de transport în zilele în care sunt programate meciuri pe Stadionul Municipal.

Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primarul Astrid Fodor, începând cu data de 1 martie, autobuzele de pe traseele 111, 112, 113, 114, 115, 116 și 117 vor opri și în stația nou-înființată de pe strada Monaco, la solicitarea unei societăți comerciale. De asemenea, de la 1 martie, Tursib va trimite mai multe autobuze pe traseele 1, 5, 13 și 15 atunci când vor fi organizate evenimente sportive.

Proiectul de hotărâre urmează să fie aprobat în ședința de consiliu local de la sfârșitul acestei luni.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi transmise până în 21 februarie, la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul Primăriei, la secțiunea https://sibiu.ro/consiliu/proiecte_dezbatere şi la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.