fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sănătate Sibiu

Programul programărilor pentru consultații în cadrul Policlinicii SCJU Sibiu

Din dorința de a informa corect cetățenii județului Sibiu cu privire la accesarea serviciilor medicale din cadrul Ambulatoriului spitalului (Policlinica), vă aducem la cunoștință că programările se pot realiza telefonic la numerele 0269504120 sau 0269504121, de luni până vineri între orele 07:00 19:00 sau online la adresa http://scjs.ro .

Reamintim pacienților care se prezintă pentru consultații în Ambulatoriu că accesul în interior se face controlat și că trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile personalului,  pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță:


  • să păstreze o distanță sigură față de celelalte persoane;
  • să nu aglomereze intrarea;
  • să respecte orele de programare;
  • pacienții trebuie să poarte mască.

La accesul în Ambulatoriu, se realizează triajul epidemiologic. Toate persoanele sunt obligate să completeze un formular tip, ca măsură de informare/siguranță/prevenție cu privire la noul coronavirus. De asemenea, la intrare se realizează dezinfecția mâinilor iar pacienții sunt termometrizați.  Angajații ambulatoriului poartă echipamente de protecție. În cazul în care există suspiciuni de infectare, pacientul în cauză este trimis pentru consultație în Unitatea de Primiri Urgențe.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si