fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

PROGRAM REDUS pentru Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu

Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu își reduce programul cu publicul în perioada stării de urgență.

Astfel, începând de marți, 17 martie, programul cu publicul al Centrului va fi zilnic între orele 9.00 – 14.00. Prin excepție, în zilele de luni, programul cu publicul va fi între orele 9.00 și 18.00 pentru a veni în sprijinul cetățenilor care nu pot ajunge la Primărie dimineața, aflându-se în timpul programului de lucru.

Reamintim cetățenilor că pot transmite sesizări, solicitări și pot comunica cu Primăria Sibiu prin mijloacele electronice disponibile:

  • Adresa de email oficială a instituției: pms@sibiu.ro. Cetățenii vor primi un email de răspuns cu numărul de înregistrare și ulterior răspuns la solicitarea/sesizarea transmisă, care va fi formulat în termenul legal.
  • Platforma de e-administrație de pe site-ul sibiu.ro, prin secțiunea de transmitere de mesaje aferentă fiecărui serviciu.
  • Sibiu City App – Modulul de RAPORTĂRI INCIDENTE, pentru diverse sesizări ce țin de administrarea orașului

De asemenea, audiențele la conducerea Primăriei Sibiu și la serviciile Primăriei Sibiu, inclusiv la Direcția Arhitect Șef, se suspendă în perioada pentru care a fost declarată starea de urgență. De marți, 17 martie, cetățenii pot transmite Primăriei Sibiu petiții pe adresa oficială pms@sibiu.ro, iar petițiile formulate vor primi răspuns în scris, sub semnătura persoanei la care a fost solicitată audiența, în termenul prevăzut de lege pentru soluționarea petițiilor.

PROGRAM REDUS pentru Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si