fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Program de realizare a dezinfecției scărilor de bloc

Primăria Sibiu continuă dezinfecția scărilor de bloc și igienizarea spațiilor publice. Acțiunea este programată, vineri 3 aprilie în cartierele Vasile Aaron, Lupeni – Reșița (I și II), Gușterița, Iosefin, dar și în Centru și în Zona Balanța – Lazaret și zona Compa (str. Henri Coandă – Oțelarilor), Zona Gării, Zona Strada Revoluției – Strada Constantin Noica – Bulevardul Vasile Milea – Strada Ștefan cel Mare și Zona Trei Stejari.

Pentru realizarea acestei acțiuni se utilizează substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

„ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.”, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Continuă în paralel și următoarele acțiuni:

Igienizarea cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate (trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz). Vineri, 3 aprilie echipele vor fi prezente în Terezian, Țiglari și zona Piața Cibin – Kaufland, precum și dezinfecția zilnică a zonei spitalelor

Etichete: