fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

VIDEO. Profesor de istorie: ”(Nu) vă vedem (bine) din Sibiu!”; ”Președintele României Eșuate! (Iohannis)”

Adrian Neamțu, profesor de istorie la Colegiul Național ”Octavian Goga” din Sibiu, i-a transmis, astăzi, un mesaj dur președintelui României: ”(NU) VĂ VEDEM (BINE) DIN SIBIU!”, parafrazând lozinca protestelor susținute de Klaus Johannis împotriva foștilor adversari de la PSD.

Dascălul a venit în fața FDGR pentru a-l întâmpina pe Klaus Iohannis la ieșirea de la întâlnirea pe care o avea, alături de președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, cu oamenii de afaceri germani.

Tricoul purtat de profesorul care este și secretar general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) Sibiu, avea și un al doilea mesaj, inscripționat pe spate: Președintele României Eșuate! (Iohannis)”.

Dascălul a protestat față de situația ”jalnică” în câte a ajuns sistemul de învățământ în România Educată a lui Klaus Iohannis.

VIDEO. Profesor de istorie: ”(Nu) vă vedem (bine) din Sibiu!”; ”Președintele României Eșuate! (Iohannis)”          VIDEO. Profesor de istorie: ”(Nu) vă vedem (bine) din Sibiu!”; ”Președintele României Eșuate! (Iohannis)”

Etichete:

Recomandam sa citesti si