fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Produse igienico-sanitare și dispozitive medicale, donate Căminului pentru Persoane Vârstnice

La finalul lunii iunie din partea Asociației Filantropice Olivia Sibiu care a făcut o donație Căminului pentru Persoane Vârstnice aflat în subordinea municipalității. Donația a constat în produse igienico-sanitare și dispozitive medicale (10 cadre ajutătoare pentru mers și 18 seturi de cârje și bastoane) care vor asigura o mai bună mobilitate celor 81 de seniori ai Căminului.

Primăria Sibiu și Direcția de Asistență Socială mulțumește public Asociației Filantropice Olivia pentru sprijinul constant acordat fie prin preluarea anumitor servicii pentru beneficiari, fie prin ajutor material oferit persoanelor vârstnice. Ne bucurăm să avem alături un asemenea partener de nădejde care a conștientizat responsabilitatea socială și importanța parteneriatului public-privat.

Căminul pentru Persoane Vârstnice este un serviciu social care funcționează în subordinea Primăriei Sibiu, asigurând îngrijirea și asistența socială în regim rezidențial a persoanelor vârstnice din Municipiul Sibiu, prin asigurarea de condiții corespunzătoare de găzduire și de hrană, îngrijiri medicale, recuperare și readaptare, activități de ergoterapie și de petrecere a timpului liber, asistență socială și psihologică. Pentru această unitate, în anul 2020, Primăria Municipiului Sibiu a alocat un buget necesar funcționării în valoare de 3,2 milioane de lei.

Etichete: