fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Procedură de achiziţie pentru primele 10 străzi care vor intra în reparaţii ample la Sibiu

Primăria Sibiu a publicat vineri, 27 martie, o procedură de achiziţie publică pentru primul pachet de străzi din cartierele sibiene pe care se vor realiza reparaţii ample.

Următoarele străzi sunt incluse în acest pachet: strada Andrei Mureşanu, strada Mirăslău, Aleea Buia, Aleea Geniştilor, strada Matei Milo, strada Intrarea Arieşului, strada Avram Iancu, strada Cugir, strada Teliuc, strada Lungă – în spatele blocurilor din zona şcolii generale nr. 18. Caietul de sarcini prevede repararea carosabilului prin refacerea structurii acestuia: turnarea unui nou strat de piatră spartă, turnarea a două straturi asfaltice – cel de legătură şi cel de uzură şi încadrarea cu borduri de beton. Pe carosabil vor fi amenajate şi guri de scurgere care vor face legătura cu canalizarea pluvială, asigurând o mai bună evacuare a apei rezultate din ploi.

Constructorul care va fi declarat câştigător va repara şi trotuarele prin turnarea unui strat de balast, a unui strat de beton şi a unui nou strat de asfalt. În contract va fi prevăzută şi instalarea semnelor de circulaţie şi executarea marcajelor rutiere. Anunţul de licitaţie a fost publicat în programul electronic şi, după validarea acestuia de către ANRMAP, vor putea fi depuse oferte. Valoarea estimată a lucrărilor este de 6.671.704,94 lei, fără TVA. Odată contractul atribuit, termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este de 4 luni.

Etichete:

Recomandam sa citesti si