fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Primul zbor Sibiu-București a fost sărbătorit cu tort și baloane

Zborurile Sibiu – București au fost inaugurate astăzi, pe Aeroportul Internațional Sibiu. Un avion AirConnect a decolat la ora 7:50, cu 32 de pasageri la bord. Conducerea Aeroportului, dar și cea a Consiliului Județean, au sărbătorit primul zbor spre București cu tort, baloane și declarații optimiste.

Începând de astăzi, cursele aeriene Sibiu-București se vor desfășura în zilele de luni, miercuri și vineri, după următorul orar:

LUNI

Sosire

Plecare

OTP – SBZ

06:00 – 07:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

MIERCURI

OTP – SBZ

06:00 – 07:00

19:00 – 20:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

20:30 – 21:30

VINERI

OTP – SBZ

06:00 – 07:00

19:00 – 20:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

20:30 – 21:30

Primul zbor Sibiu-București a fost sărbătorit cu tort și baloane     Primul zbor Sibiu-București a fost sărbătorit cu tort și baloane

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu: „Le doresc celor de la AirConnect cât mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu! Le mulțumesc încă o dată că au ales județul Sibiu pentru această rută. Ca autoritate publică vom face tot ceea ce se poate pentru a sprijini companiile aeriene, însă e nevoie ca această alternativă de călătorie să devină o opțiune pentru public”.

Marius Ioan Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu: „O conexiune mult așteptată de comunitatea pe care o deservim s-a materializat cu sprijinul reprezentanților AirConnect care au identificat potențialul acesteia și au decis să îl exploateze. Reamintesc pe această cale faptul că deschiderea și menținerea unei rute este un efort comun: în primă fază al aeroportului, concretizat prin abordarea și convingerea operatorului aerian de necesitatea operării serviciului aerian, și ulterior validat de cererea și traficul generat de comunitate. Le mulțumesc pasagerilor de pe zborul inaugural operat astăzi de AirConnect, care prin numărul lor ne dau încrederea că această conexiune va fi una de durată”.

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect: ”Suntem fericiți să operăm astăzi primul zbor regulat pe ruta București – Sibiu – București. Sperăm că cele 5 frecvențe săptămânale pe care le oferim să satisfacă nevoile tuturor pasagerilor, atât celor care călătoresc în interes de afaceri, cât și turiștilor, AirConnect fiind o alternativă de călătorie rapidă, confortabilă și sigură, durata de zbor fiind de doar 50 de minute”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si