fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Primul club Lions la Liceul Axente

Astăzi s-a constituit la nivelul Liceului Teoretic Axente Sever primul club Leo, sub egida Lions Mediaș. Președintele Asociației Lions Club Mediaș Sorin Costache și secretara Lions Club România Pompilia Szellner s-au aflat vineri 29 martie într-o vizită prealabilă la liceu pentru a prezenta principiile și proiectele de organizare și funcționare ale clubulului Lions România.

Activitatea s-a desfășurat in cabinetul de chimie al liceului și au participat elevi ai claselor IX-XI care s-au arătat interesați in a deveni voluntari Leo. Acești elevi au devenit fondatorii Leo Club Mediaș.

Primul club Lions la Liceul AxenteCluburile Leo sunt o organizație de tineret a Lions Clubs International. Cuvântul LEO este un acronim pentru Leadership, Experience, Opportunity. Cluburile LEO încurajează tinerii să deprindă calități de leadership prin participarea în activități de servicii sociale. Membrii unui club Leo conduc diverse proiecte în domeniile sănătății, pentru persoanele în vârstă, pentru copii, pentru persoane cu dizabilități, literație și educație și dezvoltare personală.

Clubul Lions Mediaș este al 20-lea club inființat la nivel național și este condus de Sorin Costache, fost secretar al primăriei Municipiului Mediaș. Cea mai recentă activitate a clubului medieșean a fost premierea a 13 elevi de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, participanți ai concursului “Afișe Pentru Pace”.

Etichete: