fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Primarul Sibiului a avut o întâlnire cu ministrul tineretului și sportului

Primarul Astrid Fodor a avut joi, 18 februarie, o întâlnire la București cu Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Discuțiile s-au desfășurat cu scopul de a alinia cât mai îndeaproape proiectele Sibiului în domeniului sportului pentru agrement și pentru performanță la direcțiile Strategiei Naționale pentru Sport, alcătuită de Ministerul de resort.

“Consider că dezvoltarea facilităților sportive în Sibiu trebuie să servească în primul rând nevoilor locale, dar trebuie să fie coerentă și mai ales consecventă cu direcția stabilită la nivel național. Din acest motiv am prezentat domnului Ministru cele mai importante proiecte ale Sibiului în domeniul sportului, printre care modernizarea Stadionului Municipal, amenajarea complexului sportiv din zona Obor și a centrului pentru agrement și sport din lunca Cibinului. Domnul Ministru Novak a fost foarte deschis și încântat de ceea ce Primăria Sibiu face pentru sportul de masă și mai ales pentru sportul de performanță. Prin întâlnirea de astăzi am stabilit o colaborare mai strânsă cu Ministerul pentru ca proiectele orașului să aibă un partener real în autoritățile centrale.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si