fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Primarul Nicolae Lazăr ridică drumurile din Hoghilag la rang de autostradă

Nicolae Lazăr, primarul comunei Hoghilag, își păstrează poziția în topul primarilor performanți din România.

După ce a ajuns celebră la nivel național pentru prima școală inteligentă dedicată copiilor din comunități defavorizate și a devenit cunoscută în Europa drept ”Tărâmul tuberozelor”, comuna Hoghilag bifează o nouă premieră. Două drumuri comunale vor fi modernizate cu o tehnologie care este folosită la construcția autostrăzilor.

”Pentru drumurile comunale, este o tehnologie inovativă și ne bucurăm că suntem prima comună din județul Sibiu și printre primele din țară care apelează la această variantă extraordinară”, spune Nicolae Lazăr. Practic, se folosesc trei utilaje ”înlănțuite”, tip tren: primul toarnă beton stabilizat, utilajul reciclator din spatele lui amestecă betonul turnat cu materialul suprafeței de rulare, asigurând reciclarea la rece și omogenizarea amestecului. Ultimul utilaj așterne stratul de bitum.

Primarul Nicolae Lazăr caută în permanență soluții moderne pentru realizarea proiectelor sale. Alege întotdeauna cele mai bune variante pentru ca ceea ce construiește să fie modern, durabil și prietenos cu mediul. Nu face niciodată rabat de la calitate. Soluția aleasă pentru modernizarea drumurilor comunale DC 24 (DN 14 – sat Valchid) și DC 24 A (Hoghilag – Prod), care însumează 8 kilometri, este o metodă rapidă, economică și ecologică. Până la finalul lunii mai, primul covor asfaltic va fi turnat pe ambele drumuri, estimează primarul comunei.

Primarul Nicolae Lazăr ridică drumurile din Hoghilag la rang de autostradă Primarul Nicolae Lazăr ridică drumurile din Hoghilag la rang de autostradă Primarul Nicolae Lazăr ridică drumurile din Hoghilag la rang de autostradă

Etichete:

Recomandam sa citesti si