fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Primăria Sibiu: Se eliberează trotuarele de pe strada Timotei Popovici

Pe strada Timotei Popovici, pe tronsonul dintre strada Al. Papiu Ilarian și Piața Schiller, se lucrează în prezent la reconfigurarea spațiilor de parcare. S-au desființat 13 locuri de parcare pentru a face loc mai mult pietonilor și pentru ca circulația să se desfășoare mai bine, pe o stradă îngustă din zona centrală.

 

Locurile de parcare desființate sunt cele de pe partea cu numerele impare, iar locurile de pe partea opusă se vor muta complet pe carosabil. Astfel, pe acest tronson, ambele trotuare rămân libere în totalitate pentru circulația pietonală. În zonă s-au montat deja semnele de „Oprire interzisă”, iar șoferii sunt atenționați pe această cale să le respecte.

 

În acest context, recomandăm șoferilor să se îndrepte spre alte parcări din zonă, mai ales spre parcarea de la Piața Teatrului și parcarea Cazarma 90. Reamintim că informațiile cu privire la numărul de locuri disponibile în aceste două parcări zonale sunt afișate în timp real pe panourile digitale amplasate în Piața Unirii.

 

De asemenea, reamintim celor care se deplasează spre centru că Linia Verde electrică de transport public le stă la dispoziție, pe un traseu prelungit, eliberându-i astfel de grija găsirii unui loc de parcare.

 

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si