fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Primăria Sibiu a stabilit locațiile pentru autorecenzare asistată în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu face angajări la Serviciul Cadastru

În perioada 14 martie – 15 mai începe prima etapă de colectare a datelor de la populație în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor. În această etapă cetățenii sunt invitați să se autorecenzeze online, pe https://www.recensamantromania.ro/. Cetățenii care nu dețin mijloace electronice pentru aceasta sau pur și simplu nu utilizează aceste mijloace și nu au exercițiul de a lucra online, pot apela la autorecenzarea asistată.

 

Ce este autorecenzarea asistată? Persoanele care apelează la această metodă vor completa informațiile în format electronic, cu sprijinul unui recenzor, în centrele de autorecenzare asistată care urmează să fie înființate de Primăria Sibiu. Autorecenzarea se poate face în aceste centre pe tablete conectate la internet sau pe echipamentul cetățeanului – pe telefon, spre exemplu.

 

Unde se vor înființa centrele de autorecenzarea asistată? Primăria Sibiu a decis locațiile pentru astfel de centre, în mai multe zone din oraș:

 

Nr. crtAdresăLocație
1Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare – str. Samuel Brukenthal, nr. 2Centrul de Informații pentru Turiști, cu intrare din Piața Mare
2Sediul Primăriei Sibiu de pe b-dul Victoriei nr. 1-3La parterul clădirii, sala P44
3Sediul Direcției Fiscale Sibiu de pe strada Turismului, nr. 15La intrarea principală, în holul de la parter
4Cantina Municipiului Sibiu, Calea Gușteriței , nr. 22La biroul de la parter
5Clădirea de birouri a Serviciului Public de Administrare a Cimitirului Municipal, Calea Dumbrăvii, nr. 155Clădirea administrativă de la intrarea principală în Cimitir, în dreapta
6Sediul SC Apă Canal SA, str. Eschile, nr. 6Intrarea dinspre str. Lungă, corp A – Relații clienți
7Sediul SC Piețe SA de la Piața CibinÎn interiorul halei

Centrele vor fi disponibile începând din 14 martie, până în 15 mai.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si