fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Primăria Șelimbăr organizează consultare publică pentru actualizarea Planului Urbanistic General

Localitatea Șelimbăr a intrat în scenariul roșu

Primăria comunei Șelimbăr informează că sunt în desfășurare procedurile de consultare publică a propunerilor pentru actualizarea Planului Urbanistic General al comunei.

Până pe 23 iulie, locuitorii Șelimbărului pot consulta documentația pe website-ul primăriei sau la sediul acesteia, pot viziona o prezentare a propunerilor și pot transmite observații.

Pot face asta fie completând un formular online, până pe 30 iunie, fie participând la dezbaterile publice organizate în perioada 4-5 iulie la Căminul cultural Bungard.

Programul dezbaterilor:

– 4 iulie 2023, ora 16.00 pentru locuitorii din Mohu și Veștem;

– 5 iulie 2023, ora 16.00 pentru locuitorii din Bungard;

– 5 iulie 2023, ora 17.30 pentru locuitorii din Șelimbăr.

”Evenimentele vor fi transmise video live pe pagina de internet a primăriei. Înscrierile la cuvânt în cadrul dezbaterilor se vor face în scris, la începutul evenimentelor. Pentru buna desfășurare a evenimentelor, după o scurtă prezentare, fiecare vorbitor va avea la dispoziție maximum 3 minute pentru a transmite observații cu privire la propunerile PUG, iar răspunsurile vor fi oferite de către specialiști în termen de maximum 15 zile după evenimente, prin publicare pe pagina de internet a primăriei”, anunță administrația locală.

Noutățile propuse vizează modernizarea PUG și asigurarea coeziunii cu nevoile reale ale comunității.

Publicul și proprietarii de terenuri din zonă sunt îndemnați să se implice în consultarea publică pentru ca propunerile finalizate să corespundă tuturor cerințelor.

Răspunsurile de specialitate la observații vor fi comunicate online, în maxim 15 zile de la dezbateri.

Locuitorii interesați pot obține mai multe detalii contactând Compartimentul Urbanism al primăriei la adresa și numărul de telefon indicate în anunț.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta: Marius Teodorescu – Arhitect Șef sau Maria Scoarște – inspector Compartiment Urbanism, email: urbanism@primariaselimbar.ro tel de contact 0269560001 int. 127