fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu Sport

Primăria premiază cei mai buni sportivi ai Sibiului

Cei mai buni sportivi și antrenori din Sibiu vor fi premiați pentru performanțele de anul trecut sau din sezonul competițional 2021-2022. Primăria Sibiu invită cluburile sportive din municipiu să facă propuneri în perioada 8 – 22 iunie.

Am urmărit activitatea sportivilor sibieni în competițiile internaționale și naționale și știu că sunt mulți care au obținut rezultate frumoase, care le fac cinste lor, dar și orașului. Astfel, pe lângă sprijinul financiar pe care îl acordăm prin agendele anuale cluburilor de drept public și private, pe lângă investițiile în infrastructură și punerea acesteia la dispoziția sportivilor sibieni, îi vom motiva pe aceștia și prin premii și recunoașterea publică a eforturilor lor”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Propunerile din partea cluburilor sibiene se pot face prin completarea unui formular standardizat care poate descărcat de pe următorul link: https://sibiu.ro/primaria/anunt/11453. Formularele se vor trimite pe adresa premieresportivi@sibiu.ro sau se vor depune, în format tipărit, la registratura Primăriei Sibiu din Piața Mică, nr. 25, et. 2, camera 201-203, până în data de 22 iunie, ora 13.00.

Formularele completate vor fi verificate de o comisie alcătuită din consilieri locali și un reprezentant al Primăriei Sibiu. Vor fi acordate punctaje, în conformitate cu criteriile aprobate prin Regulament, și se va alcătui o listă cu cei care vor fi premiați în cadrul unei festivități care va fi organizată de Primăria Sibiu.

Premiile acordate de Primăria Sibiu sunt între 1.000 și 13.000 de lei.

  1. Sporturi de echipă:

A. Seniori:

– Cea mai bună echipă – 13.000 lei

– Cel mai bun sportiv al unei echipe de seniori – 4.000 lei

– Cel mai bun antrenor – 2.600 lei

B. Copii și Juniori

– Cea mai bună echipă – 6.500 lei

– Cel mai bun sportiv al unei echipe – 2.000 lei

– Cel mai bun antrenor al unei echipe – 1.300 lei

2. Sporturi individuale:

A. Seniori

– Cel mai bun sportiv – 4.000 lei

– Cel mai bun antrenor – 2.000 lei

B. Copii și Juniori

– Cel mai bun sportiv – 2.000 lei

– Cel mai bun antrenor – 1.000 lei

Etichete:

Recomandam sa citesti si