fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Primăria Orașului Agnita vine în sprijinul cetățenilor privind colectarea brazilor de Crăciun

Pentru cei care locuiesc în zona caselor, brazii pot fi scoși, în acest weekend, în fața locuințelor, urmând să fie ridicați de către colegii noștri - luni - 10.01 2022

Primăria Orașului Agnita ajută la colectarea brazilor de Crăciun din gospodăriile cetățenilor. Pentru cei care locuiesc în zona caselor, brazii pot fi scoși, în acest weekend, în fața locuințelor, urmând să fie ridicați de către autorități luni – 10 ianuarie.

„Dragi agnițeni, venim în sprijinul dumneavoastră în vederea colectării brazilor de Crăciun. Ca de fiecare dată, de sărbătorile de iarna, ne-am bucurat de tradiționalul brad împodobit. Inevitabil, apare întrebarea: ce facem cu bradul natural, după ce îl desfacem? Brazii pe care i-am avut de sărbători NU se depozitează în mod necontrolat pe domeniul public, ci se lasă grupați, pentru ridicare, în zona punctelor de colectare de la blocuri, începând cu acest sfârșit de săptămână. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere! Nu uitați că păstrarea curățeniei ține de fiecare dintre noi și este responsabilitatea noastră să avem un oraș curat. Un An Nou cu multe bucurii și împliniri!”, transmit reprezentanții Primăriei Orașului Agnita.

Etichete: