fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Medias

Primăria Municipiului Mediaș, vizitată de elevii pasionați de informatică din cadrul Colegiului „Școala Națională de Gaz”

Câțiva dintre elevii Colegiului „Școala Națională de Gaz”, specializarea informatică, alături de directorul insituției de învățământ, Marina Corina Custelcean și de Cornelia Maier, profesor de informatică, au avut o întrevedere cu primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.
„A fost o bucurie pentru mine să primesc la sediul Primăriei Medias un grup de elevi pasionați de informatică de la Colegiul ”Școala Națională de Gaz” care au ales să se pregătească și să participe la Concursul Național de Robotică. I-am asigurat de toată susținerea mea și a colegilor mei pentru a-și duce la bun sfârșit proiectul pe care îl derulează. Le mulțumesc d-nei Custelcean Mariana Corina, director SNG și d-nei profesor de informatică, Maier Cornelia pentru întreaga lor implicare.”, este mesajul primarului Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.
„Mulțumim domnule primar, Gheorghe Roman pentru tot sprijinul acordat elevilor pasionați și dornici de a face performanță.”, transmit reprezentanții Colegiului „Școala Națională de Gaz”.
Etichete:

Recomandam sa citesti si