fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Primăria aduce zeci de animale împăiate, la Mediaș

Total împotriva curentului eco-friendly și parcă în ciuda miilor de iubitori de animale, Primăria Mediaș aduce la muzeul din oraș zeci de animale împăiate.

Intitulată „Mamifere sălbatice de pe glob“, expoziția temporară de la Muzeul Municipal va fi deschisă în 18 aprilie, la ora 16:00. Printre exemplarele moarte, etalate după un scenariu horror, medieșenii vor ”admira” marmota, capra sălbatică asiatică, urși bruni, căprioare, bursuci și vulpi din pădurile de foioase din Europa. Nu vor lipsi exponatele din savana africană: lei, leoparzi gheparzi, antilope, zebre și girafe.

”Expoziția, organizată de Primăria Mediaș, prin Direcția pentru Cultură,  propune publicului vizitator un veritabil tur pe mai multe continente”, explică Primăria Mediaș, într-un comunicat de presă. Parteneri ai organizatorului sunt Hunting Club Mediaș și RAITH Tierpräparator Austria. Animalele cuprinse în expoziție provin din colecțiile particulare ale austriacului Helmut Raith și medieșeanului Oliviu Aldea. Expoziția poate fi vizitată până în 20 mai, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Primăria aduce zeci de animale împăiate, la Mediaș Primăria aduce zeci de animale împăiate, la Mediaș Primăria aduce zeci de animale împăiate, la Mediaș

Etichete: