fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Prima ediţie a festivalului de artă creativă Can City

Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM România şi Romprest organizează în perioada 05 – 30 noiembrie, concursul naţional de artă creativă Can Design Festival, cu tema “Can City”.

Concursul îşi propune să inspire comunitatea către refolosirea dozelor din aluminiu, în scopul realizării unor obiecte, care puse împreună să redea imaginea un oraş din doze. Pasionaţii de artă, design sau meşteşugit nu trebuie să rateze prima ediţie a festivalului de artă creativă Can City. CanDesignFestival.ro este o platformă dedicată tuturor, un proiect fără limită de vârstă, care îşi propune să transpună colectarea dozelor din aluminiu într-o artă, prin realizarea de obiecte originale şi creative, care puse împreună să redea un oraş din doze. Înscrierile se fac în perioada 05 noiembrie–30 noiembrie pe site-ul dedicat concursului www.CanDesignFestival.ro.

Pentru înscrierea în concurs, vă recomandăm să consultaţi regulamentul ce poate fi găsit pe site. Pană pe 30 noiembrie puteţi trimite cele mai reuşite poze, împreună cu o scurta descriere, iar juriul,format din reprezentanţi ai organizatorilor, parteneri ai evenimentului, specialişti în domeniu şi jurnalişti,va decide care sunt cele mai bune lucrări. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500 euro.
Can Design Festival este primul festival de acest gen din România, organizat la iniţiativaAsociaţiei Alucro, in parteneriat cu Romprest si IBMRomânia, Asociaţia Alucro fiind organizaţia care derulează programul internaţional Every Can Counts dedicat colectării selective a dozelor din aluminiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse în cadrul unor expoziţii temporare, în locuri publice, cu scopul de a educa populaţia privind colectarea selectivă.

Etichete:

1 Comment

  1. recas 05/11/2014

    Nu pot deschide site-ul respectiv. Cum il pot accesa?