fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Presupus autor al unei tâlhării calificate, prins și reținut

Arestat preventiv după ce ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu

La data de 15 iulie a.c., polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 25 aprilie a.c., I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, pe raza localității Cristian, în incinta unei societăți comerciale, o persoană necunoscută l-a agresat fizic pe angajatul societății, înjunghiindu-l repetat în zona feței și a membrelor inferioare, a sustras 500 de lei, după care a fugit cu un autoturism condus de către o altă persoană necunoscută.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în scurt timp presupusul autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv presupusul complice, un sibian în vârstă de 24 de ani au fost identificați.

Față de sibianul în vârstă de 24 de ani polițiștii au aplicat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupusi faptași ar fi părăsit locul incidentului a fost identificat si ridicat de către politiști pentru continuarea cercetarilor.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au continuat investigațiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință, iar la data de 15 iulie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Săliște, s-a reușit depistarea și prinderea bărbatului, pe raza localității Săliște.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de 16 iulie, să fie prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si