fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Președintele Tribunalului Sibiu, confirmat pozitiv cu COVID-19

După depistarea primelor cazuri de coronavirus (COVID-19) la nivelul Tribunalului și Judecătoriei Sibiu,  s-a început testarea tuturor angajaților celor două instanțe. În acest context, primele rezultate evidențiază faptul că azi, 1 noiembrie 2020, președintele Tribunalului Sibiu, judecător Liviu Anchidin, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, fără să prezintă simptome specifice, iar starea de sănătate este una bună.

În ce privește membrii familiei rezultatul testului a fost negativ, neprezentând simptome specifice, aceștia rămânând în carantina. În perioada următoare, președintele Tribunalului Sibiu își va desfășura activitățile legate de instanța și cele ce privesc Biroul Electoral de la domiciliu.

„Totodată, reamintim pe această cale că respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de Tribunalul Sibiu, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, ne va permite să trecem împreună cu bine peste această perioadă.”, transmit reprezentanții Tribunalului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si