fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Președintele RFG, întâmpinat în fața statuii lui Brukenthal

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns în Piața Mare din Sibiu la ora 11,25. Limuzina prezidențială a oprit în fața statuii lui Samuel von Brukenthal, unde președintele Klaus Johannis și primarul Astrid Fodor l-au întâmpinat pe șeful statului german.

Cei trei au intrat în clădirea Primăriei Sibiu, unde președintele Steinmeier a semnat în Cartea de Onoare.

Președintele RFG, întâmpinat în fața statuii lui Brukenthal         Președintele RFG, întâmpinat în fața statuii lui Brukenthal        Președintele RFG, întâmpinat în fața statuii lui Brukenthal

Steaua României, pentru cuplul prezidențial german

Președintele german, care este social-democrat, se află de ieri în România și va rămâne până vineri. Miercuri, s-a întâlnit cu Klaus Johannis la Cotroceni, unde a fost decorat cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Colan, în semn de “înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la promovarea democraţiei şi securităţii regionale, pentru dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre ţara noastră şi Republica Federală Germania”. Steinmeier este președintele Germaniei din 2017.

Și soția președintelui RFG, Elke Budenbender, a fost decorată, cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Mare Cruce, în semn de “înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre ţara noastră şi Republica Federală Germania”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si