fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, confirmat pozitiv cu Covid-19

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, confirmat pozitiv cu Covid-19

Fostul ministru al Turismului, actual președitnte PSD Sibiu, Bogdan Trif, a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Acesta a făcut anunțul în această seară pe pagina personală de Facebook.

Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini.
Din fericire, nu am o formă gravă a bolii. Țin să le mulțumesc, și aici, medicilor care m-au examinat și mi-au prescris tratamentul adecvat. M-am izolat și respect întocmai indicațiile medicale.
În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români.
Este, din nou, „nevoie să moară oameni” pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?

Etichete:

Recomandam sa citesti si