fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis a participat, de la ora 10:00, la ceremonia militar-religioasă organizată în Cimitirul Eroilor din Sibiu, cu ocazia Zilei Eroilor.

Alături de președintele României s-a aflat ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. La eveniment au participat și primarul municipiului Sibiu – Astrid Fodor, președinta Consiliului Județean – Daniela Cîmpean, prefectul județului – Mircea Crețu și parlamentarii de Sibiu.

Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu    Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană la Cimitirul Eroilor din Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si