fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Președintele interimar CCIA Sibiu, Octavian Isailă, va avea atribuții executive până la rezolvarea situației lui Eugen Iordănescu

Începând de astăzi, Camera de Comert, Industrie și Agricultură (CCIA) Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri județean, transparență activității curente a camerei și o informare publica adecvată prin activarea unei pagini Facebook care poate fi găsit de cei interesați la adresa https://www.facebook.com/CCIASibiu.
„În spiritul transparentei și a unei bune informari a opiniei publice vă comunicam următoarele:
D-l Eugen Iordanescu transferă Presedintelui interimar atributiile executive detinute in baza statutului și a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuții pana la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normala a activitații camerei.
Simultan domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerț.
Astfel Președintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director având deplina libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legala transferate, care includ creanța deținuta de către Cameră. Înțelegem ca d-l director a obținut acordul autorităților sa ia legătură cu Camera pentru aceste demersuri.
Vom reveni cu noutați în măsura în care acestea vor exista în perioada următoare.”, transmit reprezentanții CCIA Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si