fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Preotul Ioan-Eugen Buta s-a alăturat echipei lui Horațiu Marin (P.E.)

Preotul Doctor Ioan Eugen Buta s-a alăturat echipei de consilieri a lui Horațiu Marin, propunerea ALDE pentru Primăria Municipiului Sibiu. Elementul pregnant al biografiei sale este implicarea, o trăsătură aproape absentă în peisajul societății politice actuale, iar alături de Horațiu Marin și întreaga echipă ALDE Sibiu va putea ajunge la rezultatul scontat.

„Nimic nu este pierdut cât timp credinţa este în picioare, cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou.” (părintele Arsenie Papacioc ), o axiomă călăuzitoare a filosofiei de viață a preotului dr. Ioan-Eugen Buta, reliefând perseverența si sârguința, valori puternic asumate, care i-au șlefuit întreg parcursul profesional. Pastorația și misiunea preotului în contemporaneitate, imperios necesare în înfăptuirea actului de învățare și conducere spre mântuire a credincioșilor se conciliează armoninos cu mandatarea sa pentru reprezentarea intereselor oamenilor în organele deliberative locale ale comunității sibiene propuse de către Horațiu Marin, candidat la postul de primar al municipiului Sibiu și echipa ALDE.Preotul Ioan-Eugen Buta, doctor în teologie, și slujitor la Biserica cu hramul ”Învierea Domnului” din municipiul Sibiu, strada Înfrățirii, din cartierul Terezian, a finalizat construcția bisericii urmând să demareze și alte proiecte în slujba comunității sibiene. Cei care îl cunosc sau au colaborat cu el de-a lungul timpului știu că cel mai bine îl definește disciplina și perseverența, crezând foarte mult în integritate, eficiență și în asumarea de responsabilitate.

Acum este decis să se implice și mai mult în slujirea comunității sibiene, interacționând zilnic cu oamenii, cunoscându-le problemele și dorind să-i ajute pentru a avea un trai mai bun și o viață mai frumoasă în orașul Sibiu.
După cum zicea Părintele Arsenie Boca, “A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt”, motiv pentru care s-a alăturat echipei ALDE Sibiu și lui Horațiu Marin pentru că toți să merităm o viață mai bună și mai demnă!

Etichete:

Recomandam sa citesti si