fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Premierea elevilor cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2021

Premierea elevilor cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2021

Premiile au constat în diplome de merit și câte 1 000 lei (pentru mediile de 10 obținute la Evaluarea Națională) și 3 000 lei (pentru mediile de 10 obținute la Bacalaureat). Astăzi, 15.09.2021, în sala de festivități a Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu, au fost înmânate premiile oferite de către Ministerul Educației Naționale pentru elevii care au obținut media 10 la examenele de sfârșit de ciclu gimnazial și liceal, sesiunea 2021.

Premiile au fost înmânate de către doamna Inspector Școlar General al ISJ Sibiu, prof. Monica Adriana Munteanu și au constat în diplome de merit și sume de bani alocate de către Ministerul Educației Naționale printr-o hotărâre a Guvernului României. La această premiere au mai participat prof. Rodica Țălnariu (Inspector Școlar General Adjunct), prof. Gheorghe Bîrză (Inspector Școlar General Adjunct), prof. Daniela Muntean (Inspector Școlar), prof. Andra Tischer (Director al Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu, prof. Gabriel Negrea (Director al Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu) și părinții elevilor premiați.

Cei patru elevi merituoși au fost:
– Radu Andra Anița (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu) – media 10 la Evaluare Națională, clasa a VIII-a;
– Șușu Adelina Miriam (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu) – media 10 la Evaluare Națională, clasa a VIII-a;
– Covrig Daria Ioana (Colegiul Național ”Octavian Gga” Sibiu) – media 10 la Bacalaureat;
– Săraru Andra (Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu) – media 10 la Bacalaureat;

La nivel național, un număr de 163 de elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat şi 132 de elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Naţională au beneficiat de aceste premii.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si