fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Naţional

Preluare autorizată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG și Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile austriece Lorencic GmbH Nfg & Co KG și asociatul LO Baubedarfs GmbH, și, prin urmare, filiala românească Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o societate austriacă care acționează ca un fond de investiții, având un portofoliu divers de societăți.

Lorencic GmbH Nfg & Co KG și filiala sa din România, Lorencic Bauservice, comercializează utilaje de construcții, accesorii pentru construcții și materiale de construcții speciale către companiile din sectorul construcțiilor.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Etichete:

Recomandam sa citesti si