fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Pregătiri pentru anotimpul rece la Mediaş

S.C. ECO-SAL S.A., în calitate de operator public de salubrizare, face pregătirile necesare pentru buna desfăşurare a activităţii de deszăpezire.

În perioada 15 noiembrie 2014 – 15 martie 2014, 9 ofiţeri de serviciu din cadrul societăţii vor supraveghea întreaga activitate. Din dotarea tehnică a societăţii, un număr de 16 utilaje vor acţiona pentru menţinerea în funcţiune a căilor publice pe timp de polei sau îngheţ. Totodată, un număr de 79 de lădiţe cu nisip, vor fi amplasate pe străzi precum: Stadionului, Baznei la intersecţia cu 1 Decembrie, Unirii, Mihai Eminescu, Dealul Cucului, Metanului, 9 Mai, Bucegi, dar și în stațiile de autobuz din municipiu. De asemenea, se vor amplasa şi grămezi de material antiderapant pe străzile în pantă, pe care accesul utilajelor este imposibil în cazul unor ninsori abundente.
Stocul materialelor antiderapante la data de 15 noiembrie este următorul: 250 mc nisip cernut, 26 tone clorura de magneziu şi 200 tone de sare.
Utilajele stabilite pentru intervenţii, vor interveni pentru deszăpezire pe străzile din municipiul Mediaş în funcţie de gradul de prioritate, aşa cum au fost stabilite în planul de deszăpezire pentru iarna 2014-2015. Lista străzilor pe care se va interveni, în funcţie de gradul de prioritate, este disponibilă pe site-ul societăţii ECO-SAL, www.eco-sal.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si