fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Prefectul Sibiului: Responsabilitatea este cuvântul ce trebuie transformat în acțiune, rapid, de către toți cetățenii!

În contextul acțiunilor ample, demarate la nivel național și ținând cont de creșterea numărului de cazuri pozitive confirmate, reprezentanți ai structurilor teritoriale privind ordinea și siguranța publică dar și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control, efectuează verificări cu privire la respectarea măsurilor de limitare și prevenire a răspândirii infecție cu virusul SARS CoV-2.

Responsabilitatea este cuvântul ce trebuie transformat în acțiune, rapid, de către toți cetățenii! Trebuie să înțelegem cu toții că deși măsurile s-au relaxat, sănătatea noastră a tuturor, este încă în joc. Nici efectele economice negative nu stau deoparte și ne pot afecta pe toți dacă nu suntem responsabili!
Dragi sibieni, vă rog să înțelegeți că prin tot ce facem, încercăm doar să vă determinăm să aveți un comportament responsabil și să vă protejăm! (Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu)

Pentru a semnala autorităților nereguli și încălcări ale măsurilor de protecție și prevenire impuse, puteți apela TELVERDE 0800800165.

Etichete:

Recomandam sa citesti si