fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Povestea fraților campioni de la Clubul Sportiv PUMA

Povestea fratilor: Trinbitas David si Robert este asemanatoare cu cea a celorlalte 12 familii care au 2 sau mai multi membri legitimati in cadrul clubului sportiv P.U.M.A Sibiu- Taekwondo ITF.
Prima oara parintii au luat contact cu antrenorii au adus primul copil la sala de antrenament, apoi a urmat cel de-al doilea copil care a crescut imitand tot ce facea fratele mai mare inclusiv antrenamentele de taekwon-do.
Perioada de restrictii si izolare, traita intre anii 2020 si 2022, in ciuda tuturor asteptarilor a ajutat acest fenomen de initiere a celor mici chiar si a celor mari, mobilizand intreaga familie in cadrul antrenamentelor sportive care s-au desfasurat online. Astfel ca revenirea fizica in sala de antrenament, dupa pandemie, a adus mai multi sportivi decat inainte.
Lucru demonstrat, de numarul record de sportivi inscrisi in cadrul recentului Campionat National de TKD ITF desfasurat in perioada 17-19.03.2022 la Sibiu, unde au fost peste 700 sportivi si de numarul record de sportivi din cadrul clubului P.U.M.A. participanti la o competitie de acest nivel, peste 110 .
Avand toate avantajele de partea lor, orasul de desfasurare, Sibiu, lotul foarte complex, acoperind toate probele din concurs si beneficiind de un grad ridicat de pregatire competitionala sportivii de la P.U.M.A.au reusit sa se claseze ,la acest C.N. pe:
-locul 1 la juniori II -III
-locul 1 la juniori I
-locul 2 la seniori
La aceste rezultate extraordinare si-au adus aportul fratii David si Robert, care impreuna au castigat 8 medalii(4 de aur si 4 de argint).
David are 14 ani si centura neagra I DAN in cadrul FRTKD-ITF, este elev in clasa VII la Scoala Generala Nr.18 din Sibiu, practica taekwondo de la varsta de 5 ani la clubul sportiv P.U.M.A. Sibiu sub indrumarea dl.antrenor emerit Lazurca Alin 5 DAN. Pentru David acest C.N. a fost ultima competitie nationala la categoria de varsta (junior II-III), din toamna acestui an va evolua la categoria juniori I (14-18 ani). In cei 8 ani de competitii a reusit sa castige:
– 73 de medalii la diferite competitii nationale sau cu participare internationala(47 de aur,23 de argint si 3 de bronz).
-11 titluri de,,Cel mai bun sportiv masculin,junior II-III”in cadrul concursurilor organizate de FRTKD ITF
-5 titluri de,,Sportivul Anului”,consecutive ,intre anii 2017-2021,in cadrul clubului P.U.M.A., la aceeasi categorie de varsta.
Ca planuri de viitor, pe linie sportiva, David isi doreste sa participe si la competii internationale iar in urma rezultatelor pozitive sa reuseasca sa intre in Lotul National de taekwondo ITF, lot care de ani buni reprezinta cu mandrie si success Romania in lume. Cel mai mare vis al lui este sa urce la un Campionat Mondial pe cea mai inalta treapta a podiumului si cu drapelul national in maini sa cante impreuna cu colegii de la lot imnul,,Desteapta-te romane”.
Robert, fratele lui David, are 5 ani jumatate si detine centura alba cu tresa galbena in cadrul aceleasi federatii, este in grupa mare,,Furnicute” la gradinita nr.15 din Sibiu, practica taekwondo de 1 an la clubul P.U.M.A. sub indrumarea dl.antrenor emerit Meizel Arthur II DAN. Pentru Robert a fost a doua participare la o competie de profil dar prima de nivel national si de o asemenea anvergura(28 de cluburi participante si peste 700 de sportivi inscrisi). In cadrul celor doua competii la care a participat,Robert a reusit sa castige:
-2 medalii de aur si 4 de argint, dovedind un real apetit pentru sport si performanta ,caracteristica care a vazut-o ani la rand la fratele lui mai mare.
Robert doreste sa devina tot mai bun in taekwondo, este pasionat de acest sport, exerseaza si acasa in timpul lui liber, doreste ca lumea,colegii de sala sa-l cunoasca si sa-l respecte pentru rezultatele muncite si obtinute de el si nu pentru faptul ca este fratele mai mic a lui David.
Competitivitatea dintre ei se vede nu numai in cadrul antrenamentelor si concursurilor de taekwondo dar si in viata de zi cu zi unde fiecare doreste sa-l intreaca pe celalalt.
Asemenea povesti de success sunt des intalnite in cadrul clubului sportiv unde David si Robert se antreneaza daca vrei si tu ca, copilul tau sa faca sport,sa munceasca cu seriozitate si sa obtina rezultate extraordinare te asteptam cu el la clubul sportiv P.U.M.A. din Sibiu.
Lozinca noastra in galerie la toate competitiile este:,,De voie,de nevoie,forta P.U.M.A.”
Etichete:

Recomandam sa citesti si