fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Poți deveni unul dintre viitorii pompieri sibieni

Poți deveni unul dintre viitorii pompieri sibieni

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru viitorii pompieri. Tinerii care doresc o carieră militară de salvator se pot înscrie, în perioada 15 februarie- 28 februarie, pentru ocuparea celor 300 de locuri (278 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto) alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul Școlii http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm sau pe site-ul IGSU https://igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere

Poți deveni unul dintre viitorii pompieri! Noi te ajutăm să-ți transformi pasiunea în carieră!
Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 300 de locuri alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.
Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie- 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate. (estte postarea pe pagina de Facebook ISU Sibiu)

Durata de școlarizare va fi de un an, atât pentru specializarea „maistru militar auto”, cât și pentru cea de „subofițer de pompieri și protecție civilă”.

După susținerea probelor eliminatorii și a testului scris, candidații declarați admiși vor deveni parte a instituției de la care cetăţenii au mari aşteptări şi încredere. Acest început de drum reprezintă, în același timp, o nouă etapă a vieții lor, care le va testa, uneori la limită, cunoștințele, abilitățile și stăpânirea de sine.

Rezultatele Şcolii de subofiţeri s-au reflectat mereu în activitățile ulterioare ale promoţiilor de elevi. Prin munca lor, generațiile de absolvenți au confirmat faptul că această unitate le-a dezvoltat trăsături de personalitate și competenţe profesionale necesare pentru organizarea, desfăşurarea şi conducerea acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Mai multe informații aici: www.scoaladepompieri.ro

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si