fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

 Postul de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va fi din nou scos la concurs

 Postul de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va fi din nou scos la concurs

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat, din nou, concursul pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil. Acest post a mai fost scos la concurs la finele anului trecut, tot printr-o hotărâre de CJ. Însă, cei doi candidați care s-au înscris atunci însă nu au promovat proba scrisă susținută în data de 26 ianuarie 2021.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic, și să aibă o vechime de minimum doi ani în specialitatea studiilor. Data limită de depunere a dosarelor este 5 martie, ora 15:00, iar interviul de selecție va fi organizat în 17 martie, ora 13:00. Rezultatul final se va afla în 22 martie, ora 15:00.

Anunțul, împreună cu Bibliografia și Temele pentru proiectul de specialitate au fost publicate în data de 19 februarie 2021 pe site-ul Spitalului Județean, la rubrica Carieră: https://www.scjs.ro/anunturi/pdf/Anunt%20concurs%20Director%20Financiar-Contabil%2002_2021.pdf și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea Oportunități de angajare la servicii subordonate: https://www.cjsibiu.ro/1-oportunitati-de-angajare-la-servicii-subordonate/

Concursul constă în 3 probe: Proba scrisă, constând într-un test grilă, va avea loc în 15 martie, ora 10; Proba de susținere a proiectului de specialitate va avea loc în 17 martie, ora 10. Temele cadru pentru proiectul de specialitate: Analiza situația economico-financiare a spitalului; Evaluarea spitalului pe baza indicatorilor de performanță economico-financiari; Fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli în vederea eficientizării activității spitalului; Strategia managementului în activitatea de investiții.

Comisia de concurs va fi formată dintr-un reprezentant al președintei CJ Sibiu, desemnat prin Dispoziția nr.37/2021 și doi reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu, aprobați prin hotărâre de CJ în ședința ordinară de CJ din 25.02.2021, punctul 8 de pe ordinea de zi (Ec. Ștefan Opriș – Director executiv economic CJ Sibiu; Ec. Lenuța-Alina Graur – Director financiar-contabil Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu)

Comisia de soluționare a contestaților va fi formată dintr- un reprezentant al președintei Consiliului Județean Sibiu și doi reprezentanți ai CJ Sibiu (Ec. Claudiu Stupar – Director general adjunct, DGASPC Sibiu; Ec. Nicoleta Dorina Rasa – Director financiar-contabil, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si