fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Postul de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost scos la concurs

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil. Dosarul de concurs poate fi depus până la data de 18 ianuarie 2021, ora 15, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Bd. Corneliu Coposu, nr.2-4).

”Ne dorim ca acest concurs să fie larg mediatizat, astfel încât specialiști în domeniul economic, din județul Sibiu și din țară, să cunoască această oportunitate de angajare, întrucât în echipa de conducere a Spitalului Județean Sibiu dorim să avem cei mai buni profesioniști, cu o viziune adecvată pentru buna funcționare a instituției”, precizează președinta Daniela Cîmpean.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic, și să aibă o vechime de minimum 2 ani în specialitatea studiilor.

Detaliile privind documentele necesare și calendarul concursului, precum și bibliografia și tematica pentru proiectul de specialitate au fost publicate atât pe site-ul Spitalului Județean, la secțiunea Carieră, cât și pe site-ul CJ Sibiu: http://www.cjsibiu.ro/aparat-de-specialitate/locuri-de-munca/

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si